پنچرگیری سیار خودرو ونک تعویض روغنی سیار ونک

پنچرگیری سیار خودرو ونک تعویض روغنی سیار ونک پنچرگیری سیار خودرو ونک تعویض روغنی سیار ونک30 در صد تخفیف مشاوره رایگان09196051560 آقای داراب رحیمی شبانه روزی مکانیک مجرب پنچرگیری سیار خودرو محدوده ونک تعویض روغنی سیار محدوده ونک پنچرگیری سیار خودرو منطقه ونک تعویض روغنی سیار منطقه ونک پنچرگیری سیار خودرو تعویض روغنی سیار پنچرگیری سیار خودرو شرکت پنچرگیری سیار خودرو ادارات پنچرگیری سیار خودرو شرکت در ونک پنچرگیری سیار خودرو ادارات در ونک پنچرگیری سیار خودرو با نرخ اتحادیه تعمیرگاه مجاز و اتوسرویس در ونک ارائه انواع خدمات خودرو.تعویض روغن و خدمات لاستیک.مکانیکی.تنظیم موتور تعمیرموتور گیربکس و تسمه تایم.جلوبندی کامل.باطری سازی و شارژاتوسرویس در ونک ارائه انواع خدمات خودرو.تعویض روغن و خدمات لاستیک.مکانیکی.تنظیم موتور تعمیرموتور گیربکس و تسمه تایم.جلوبندی کامل.باطری سازی و شارژتعویض روغنی در محل تعمیرگاه مجاز و تعویض روغنی در محل تنظیم موتور با دستگاه دیاک تعویض روغن اتومات رینگ و لاستیک بالانس چرخ و پنچری خدمات تعویض روغن تعویض روغن ترمز تعویض واسکازین را با تخفیف ویژه ارائه انواع خدمات خودرو.تعویض روغن و خدمات لاستیک.مکانیکی.تنظیم موتور تعمیرموتور گیربکس و تسمه تایم.جلوبندی کامل.باطری سازی و شارژتعویض روغنی در محل در ونک

پنچرگیری سیار خودروپنچرگیری لاستیک کار چندان سختی نیست اما همین موضوع به ظاهر ساده در مواقعی میتواند به مصیبتی بزرگ تبدیل شود.از آن جایی که شما نمیتوانید پنچر نشدن خودروی خود را مدیریت کرده و از آن جلوگیری به عمل آورید؛ همیشه در معرض این اتفاق هستید.بنابراین ضرورت دارد که در خصوص پنچرگیری لاستیک و یا تعویض لاستیک پنچر شده اطلاعات کاملی داشته باشید.البته با خرید بهترین لاستیک میتوانید تا حدودی از این وضعیت پیشگیری نمایید.

مراحل تعویض لاستیک پنچر شده چگونه است؟

  1. ابتدا خودروی خود را به آرامی به کنار محل عبور هدایت کرده و تا حد امکان از مسیر رفت و آمد دیگر خودروها دور بمانید.(بهتر است محل توقف شما زمینی صاف و بدون شیب به سمت پایین یا بالا باشد.)
  2. ترمز دستی را حتما فعال ساخته و خودرو را در دنده بگذارید.(اگر بتوانید چرخهای جلو را با یک جسم مانند آجر در جای خود محکم و مطمئن سازید اوضاع بهتر خواهد بود.)
  3. چطور لاستیک پنچر شده را تعویض نماییم؟
  4. مراحل تعویض لاستیک پنچر شده کدامند؟
  5. پیش از پنچرگیری لاستیک علامت مثلث خطر را حتما از صندوق عقب خودرو بیرون آورده و در محل بگذارید تا دیگر خودروها از وضعیت شما مطلع شوند.
  6. حالا باید قالپاق را جدا سازید.برای این کار از وسیلهای مانند یک آچار پیچ گوشتی یا مانند آن استفاده کرده و به راحتی قالپاق را جدا کنید.(در صورتی که قالپاق روی چرخ پیچ شده باشد ابتدا باید پیچهای آن را باز کنید.)
  7. به مرحله جذاب جک زدن نزدیک شدهایم.اما پیش از آن باید به وسیله آچار چرخ پیچهای روی چرخ را شل کنید.برای شل کردن یا باز نمودن پیچها آچار چرخ را در سمت خلاف عقربههای ساعت بچرخانید.(به یاد داشته باشید که شل کردن این پیچها پس از جک زدن و بالا بردن خودرو امکان پذیر نبوده و حین چرخاندن پیچ چرخ نیز با آن میچرخد.)
  8. پیش از جک زدن پیچ های روی چرخ را شل کنید
  9. اکنون لحظه هیجان انگیز جک زدن و بالا آوردن محل لاستیک پنچر شده است.
  10. در این شرایط میتوانید پیچهای شل شده را کامل باز کرده و از چرخ جدا سازید.
  11. پس از باز کردن پیچها کافی ست که چرخ را با احتیاط به سمت خود کشیده و آن را بیرون آورید.(مراقب باشید با وضعیتهای خنده دار و طنز آمیز؛ رها شدن چرخ در سراشیبی و فرار رو به جلوی آن روبرو نشوید! برای جلوگیری از چنین چیزی چرخ را به صورت خوابیده روی زمین قرار دهید.)
  12. وقتی از موقعیت امن لاستیک پنچر مطمئن شدید چرخ سالم را آورده و در جای خود قرار دهید.
  13. پس از قرار دادن جک در محل صحیح آن اهرم را به آرامی و به صورت متوازن بچرخانید.(به بالا بردن خودرو و جک زدن تا جایی ادامه دهید که لاستیک پنچر شده از زمین فاصله مناسبی بگیرد.)

  14. سپس پیچهایی را که باز کرده بودید دوباره سر جایشان ببندید.(برای بستن این پیچها باید آنها را در جهت عقربههای ساعت بچرخانید.)
  15. ابتدا آنها را با دست بچرخانید و سپس از آچار چرخ برای محکمتر کردن آنها استفاده کنید.محکم کردن نهایی را نیز به زمانی موکول سازید که چرخ کاملا روی زمین قرار بگیرد.
  16. غالبا توصیه میشود که بستن پیچها به صورت ضربدری انجام شود.
  17. اکنون به کمک اهرم جک خودرو را سرجای خود و روی زمین بیاورید.
  18. قالپاق جدا شده را دوباره در جای خود محکم کنید.(برای این کار به کمی خشونت نیاز خواهید داشت.باید قالپاق را در محل خود گذاشته و با دست به آن چند ضربه کاری بزنید.البته نه به حدی که قالپاق کج و از شکل افتاده شود!)
  19. خدمات کارواش سبز روشویی و توشویی ماشین های سواری و شاسی بلند در منزل و محل کار
  20. کارواش سبز در محل

پنچرگیری لاستیک موقتی چگونه است؟

پنچرگیری لاستیک موقتی به این صورت که طبق فرمول گفته شده در بالا چرخ را جدا کرده و محل سوراخ شدن لاستیک را پیدا کنید.(استفاده از آب و کف و یا گوش دادن به صدای خروج باد؛ راه حل پیدا کردن محل سوراخ و پنچری لاستیک خواهد بود.)

پس از آن از ابزار موجود در جعبه پنچرگیری لاستیک (که معمولا چسبی مخصوص است)استفاده کرده و محل پنچری را پر کرده و مسدود نمایید.
اما همان طور که گفتیم این روش کاملا موقتی ست و تنها میتواند مدت زمان بسیار کوتاهی پاسخگوی نیاز شما باشد.به علاوه به هیچ وجه نباید با چنین لاستیک تعمیری با سرعت پیش رفته و فشار زیادی به خودرو وارد کنید.پنچرگیری سیار خودرو

چگونه از پنچرگیری لاستیک پیشگیری کنیم؟

چطور تعویض روغن و فیلتر روغن خودرو انجام دهیم؟

تعویض روغن و فیلتر آن یکی از رایج ترین و ساده ترین سرویس های روتینی است که مالک هر خودرو را وادار میکند تا به تعمیرگاه مراجعه کند.اما حقیقت آن است که تعویض روغن شاید کمی دشوار یا در صورت عدم توجه و دقت کثیف کاری داشته باشد اما به هیچ وجه پیچیده نیست.

  1. در تعویض روغن حجم مناسب و فیلتر اعلام شده از سوی شرکت خودروساز را تهیه کنید.همواره به خاطر داشته باشید که حجم روغن موتور یک عدد مشخص است که با حجم فیلتر روغن جمع می شود تا حجم نهایی قابل استفاده به دست آید.یعنی اگر حجم روغن موتور برابر چهار لیتر اعلام شده است توجه داشته باشید که این رقم با حجم فیلتر محاسبه شده است یا بدون آن.در بسیاری از موارد حجم اعلام شده حجم کلی است اما معمولا حجم روغن موتور به صورت «3.5 لیتر + 0.5 لیتر فیلتر»اعلام می شود به این معنا که درصورت استفاده از فیلتر نو باید 4 لیتر روغن استفاده کنید.
  2. استفاده از دستگاه های مکنده برای خارج کردن روغن استفاده شده در اجزا خودرو پیشنهاد می شود اما همچنان بهترین روش استفاده از روش سنتی خروج روغن از کارتر است.برای این کار بهتر است حداقل یک روز از اخرین زمان روشن بودن پیشرانه خودرو گذشته باشد تا تمام روغنی که در سیستم گردش می کند به داخل کارتر باز گشته باشد.اگر تعویض روغن را در زمستان یا هوای بسیار سرد انجام می دهید بهتر است از اخرین زمان روشن بودن پیشرانه و گرم بودن آن بیشتر از شش ساعت نگذشته باشد تا روغن تحت حرارت موتور همچنان حداکثر گرانروی را داشته و سفت نشده باشد.
  3. زیر خودرو یک ظرف فلزی یا پلاستیکی مستحکم بزرگ به همراه خود ببرید تا روغن را در آن تخلیه کنید.با بازکردن پیچ کارتر اجازه دهید تمام روغن موتور خارج شود.پس از خروج تمام روغن باید سراغ فیلتر بروید.برای باز کردن فیلتر الزاما نیازی به استفاده از ابزار مخصوص نیست چرا که فیلتر استفاده شده فاقد ارزش است و می توان با فرو کردن یک پیچ گشتی تیز درون آن و با اعمال نیرو آن را از روی موتور باز کرد.
  4. فیلتر روغن را در دست بگیرید و با روغن موتوری که تازه خریداری کرده اید واشر لاستیکی مشکی رنگ روی آن را خوب چرب کنید تا با روان شدن به هنگام بسته شدن به سادگی در جای خود بسته شده و آب بند شود.توجه داشته باشید که برای باز کردن فیلتر شاید نیازی به ابزار مخصوص نداشتید اما برای بستن آن نیاز به فیلترباز کن دارید چرا که فیلتر نو نباید دچار آسیب دیدگی سوراخ و یا لهیدگی شود.با بستن فیلتر پیچ کارتر را با نوار تفلن نو آب بندی کنید و در جای خود ببندید.
  5. میزان روغن مشخص را درون پیشرانه بریزید و صبر کنید تا طی چند دقیقه این حجم روغن به کف کارتر یعنی دقیقا جایی که پمپ روغن از آنجا مکش می کند برسد تا به هنگام روشن کردن پیشرانه قطعات دچار خشکی و کمبود روغن نشوند.پس از اتمام کار بررسی اولیه را برای محکم و آب بند بودن فیلتر و پیچ کارتر انجام دهید.

پس از اولین استارت پیشرانه و طی میزان مسیری که به گرم شدن پیشرانه بی انجامد دومین بازدید نشتی احتمالی روغن از فیلتر و پیچ کارتر و همچنین بررسی سطح روغن بر اساس گیج استاندارد پیشرانه را انجام دهید.پس از تکرار دو تا سه مرتبه بازدید نشتی درصورت خشک بودن تمامی قسمت ها دیگر نیازی به بازدید مجدد نیست.اگر گیج روغن چیزی کمتر از سطح استاندارد را نشان می دهد به اندازه مناسب روغن به پیشرانه اضافه کنید.کمی اضافه شدن روغن مشکلی ایجاد نمی کند اما دقت کنید بیش از حد نیاز نیز روغن به درون پیشرانه اضافه نکنید.

نکته 1:روغن سوخته را برای مقاصد عمومی روانکاری در جای جای خودرو و یا تجهیزات دیگر به کار بگیرید و یا بصورت استاندارد از طریق ارگان های مربوطه و یا تعمیرگاه های مجهز به تانکر روغن سوخته دور بریزید.هرگز روغن سوخته و مصرف شده موتور را در جوی آب یا زمین خاکی نریزید چراکه به شدت شیمیایی و ویران کننده محیط زیست است.

نکته 2:جایگیری یا نحوه باز و بسته شدن فیلتر در خودروهای مختلف ممکن است متفاوت باشد.


5/23/2024 1:36:26 AM:Published Date
تلفن تماس فوری پنچرگیری سیار خودرو ونک تعویض روغنی سیار ونک